Oman Elämäsi Omistaja
podcast
Työhyvinvoinnin näkökulmasta työntekijät eivät todennäköisesti tarvitse enää lisää tietoa.
 
Todennäköisemmin he tarvitset vain päivittäisen tuen ja muistutuksen elää omannäköistä, merkityksellistä sekä hyvinvoivaa elämää.
 
Ja tätä työnantaja voi tukea OEO-podcastilla!
Kyse ei ole siitä, etteikö työhyvinvointiin panostettaisi suomalaisissa yrityksissä! Kyse on siitä, että ikävä kyllä hyvin usein arjen myllytys ja haasteet vievät työntekijän keskitymisen pois niistä hyvinvoinnille tärkeistä asioista ja aletaan ajautumaan hiukan hakoteille, jolla taas on suora vaikutus työssä toimimiseen. Moni tietää kyllä mitä pitäisi tehdä, mutta tarvitsisi vain pienen päivittäisen muistutuksen ja tuen pysyäkseen oikealla polulla.
 
Lisäksi koska tutkimukset ja käytäntö osoittavat selvästi, että pysyvä hyvinvointi saavutetaan vain päivittäisillä, pitkäaikaisilla toimenpiteillä, ei mikään TYHY-projekti tuota pysyviä tuloksia, jos sitä ei tueta ihmisen arjessa jatkuvasti!
 
Hyvin usein tähän ei työnantajalla ole prosessia tai ratkaisua, koska tällaisen toteuttaminen nähdään kuluttavan paljon resursseja tai sellaista ei pystytä edes järjestämään.
 
 
 Oman Elämäsi Omistaja-podcast tarjoaa tällaisen prosessin erittäin kustannustehokkaasti!
"Sinun podcast on osa minun arjen "tiimiä" ja olet antanut mulle todella paljon oppeja sekä paljon muuta yhteisen matkamme aikana!"
 
- Podcastissa yli 6kk mukana ollut kuuntelija -
Oman Elämäsi Omistaja-podcast on Suomessa täysin ainutlaatuinen päivittäinen podcast, joka on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat potkia arkea ja sen myllytystä persuuksille!
 
Oman elämän omistaminen tarkoittaa sitä, että tekee päivittäin pieniä aktiivisia tekoja itselle merkityksellisten tavoitteiden sekä hyvinvoinnin suuntaan! Se on todellista menestymistä omassa elämässä ja todellinen pysyvä elämäntapamuutos.
 
Käyn podcastissa läpi aihealueita, menetelmiä ja työkaluja joihin törmään arjessani kouluttajana, valmentajana, yrittäjänä sekä perheenisänä, ja joilla oman elämän pystyy ottamaan hallintaan. Ja totta kai, välillä annan kunnon motivaatiopotkun persauksille, jos sellaiselle on tarvetta! =)
"Minä olen saanut tosi paljon tukea arkeen näistä positiivisista ajatusmalleista, varsinkin kun ne ovat realistisia, ei sitä että kaikki on aina niin helppoa ja ihanaa. Koen tämän podcastin todella tärkeäksi."
 
- Podcastissa yli 6kk mukana ollut kuuntelija -
Miksi minua kannattaisi kuunnella:
 • Olen ollut liikunta- ja hyvinvointialalla yli 20 vuotta, joten pystyn katsomaan asioita hiukan laajemmasta näkökulmasta. Lisäksi minulla on ollut paljon aikaa tehdä paljon virheitä, jonka ansiosta sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä
 • Oman valmentamisen lisäksi olen vuodesta 2009 kouluttanut eri opintoasteilla uusia ammattilaisia kentälle auttamaan ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan
 • Olen kolmen lapsen isä, aviomies, päätoiminen kouluttaja, yrittäjä sekä pidän kunnostani huolta. TIEDÄN miltä tuntuu kun arjen tunnit eivät tunnu riittävän!
 • Toisin kuin moni muu hyvinvointialalla, YMMÄRRÄN, ettei aina pysty esimerkiksi panostamaan itseensä täysillä muiden velvoitteiden vuoksi. Mutta aina pystyy kuitenkin tekemään jotain!
 • Uskallan sanoa sinulle asioita joita sinun PITÄÄ kuulla, en pelkästään asioita joita haluat kuulla. En siis puhu sinulle, jotta saisin rahasi. Puhun sinulle, jotta sinä saavuttaisit tavoitteitasi eli menestyisit!
Alunperin lähdin seuraamaan, koska kaipasin tsemppiä isompaan elämäntapamuutokseen. Sitä näistä on saanut runsaasti!!
 
- Podcastissa yli 6kk mukana ollut kuuntelija -
Miten OEO-podcast toimii?

Yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla avaatte mahdollisuuden työntekijöillesi liittyä mukaan podcastiin, joka toteutetaan Instagramin suljetun ryhmän kautta.

Miksi tätä kautta?

Instagram mahdollistaa sen, että pystyn tekemään episodeja oman arjen myllytyksen keskeltä, suoraan "sota-tantereelta"! Tämä luo syvällisemmän samaistumisen tunteen kuuntelijoiden kanssa, koska en siloittele arjen haasteita vaan tuon motivaation ja opit sieltä, joissa kuuntelijoillakin suurimmat haasteet ovat eli elävästä elämästä!

Sen lisäksi suurimmalla osalla ihmisistä on jo Instagram (tai se on erittäin helppo asentaa tai käyttää jopa tietokoneelta), joten seuraajien ei tarvitse opetella mtään uutta sovellusta tai teknologiaa.

"Aiheet on ollut tosi tosi hyvin laidasta laitaan, elämän joka alueelta. On pistänyt miettimään asioita aika syvältäkin, mikä on hyvä asia!"
 
- Podcastissa yli 6kk mukana ollut kuuntelija -
Miksi sinun kannattaa tilata podcast:
 • Saat joka päivä muistutuksen ja motivointipiikin jaksaa arjen vääntöä
 • Kun minä opin, sinä opit! Saat kuulla jatkuvasti menetelmistä ja toimintamalleista, mitä itse käytän, mitä koulutan ja joita opiskelen maailman huippuorganisaatioilta ja -henkilöiltä kuten Hintsa Performance
 • Jos sinusta tuntuu, että olet ainoa jolla arki on täynnä, näet suoraan minun arjen kautta realistisesti, että et ole yksin ja myös miten arkea voi hallita eli olla Oman Elämäsi Omistaja!
 • Pääset olemaan osa ainutlaatuista OEO-yhteisöä, jolle vertaistuen lisäksi järjestän tulevaisuudessa erilaisia uniikkeja mahdollisuuksia
 • Pääset mukaan joka kuukausi viikkohaasteisiin, joilla rakennetaan arjen päättäväisyyttä, joka on ehdoton vaatimus pysyviin muutoksiin
 • Joka kuukausi podcastissa yhden viikon ajan vierailee myös ulkopuolinen ammattilainen tuoden oman näkemyksensä oman elämän omistamisesta! Mukana on ollut mm. psykologi Emmi Arponen ja valmentaja Mikko Törmälehto
"Olen tykännyt podcastista tosi paljon ja hommasin painoliivin sinun innoittamana! on kyllä hyvä vehje koiran kanssa kävellessä.
 
- Podcastissa yli 6kk mukana ollut kuuntelija -
OEO-podcastin hinta on 10€/kk (vaatii luottokortin tai Paypal-tilin pankkikortille) ja voit peruttaa tilauksen koska tahansa. HUOM! Jos ensimmäisen kuukauden aikana huomaat, ettei podcast ole sinua varten, palautan rahasi ilolla takaisin!
Jos asia vielä tämänkin jälkeen mietityttää, kysy itseltäsi:
 
 Mitä minä häviän siinä, että saan joka päivä muistutusta ja tukea elää juuri minulle merkityksellistä elämää?
"Olen tykännyt erityisesti sen monipuolisuudesta ja hyvistä vinkeistä. Useampaa olen jo testannut ja ottanut käyttöön!"
 
- Podcastissa yli 6kk mukana ollut kuuntelija -