DOJO
VALMENTAJIENKIN PITÄÄ KEHITTYÄ!
Suomessa ei ole paikkaa, jossa personal trainerit, valmentajat ja alasta kiinnostuneet osaamisen tai kokemuksen tasosta riippumatta, voisivat viedä puolueettomasti omaa, ja toisten, ammattitaitoaan eteenpäin keskustelemalla, jakamalla toimivia malleja sekä opiskelemalla uutta.

Nyt on - TFA Dojo
Sinulla on mahdollisuus liittyä täysin ilmaiseksi Suomessa ainutlaatuiseen yhteisöön, jolla on vain kaksi hyvin tärkeää päämäärää:
 • Personal trainereiden, valmentajien sekä alalle haluavien ammattitaidon JA alalla menestymisen parantaminen
 • Koko henkilökohtaisen valmentamisen alan kehittäminen ja eteenpäin vieminen
Olen kyllästynyt alalla näihin asioihin:
 • Alan sisällä oleviin kuppikuntiin
 • Jatkuvaan negatiivisuuteen ja toisten valmentajien ammattitaidon mollaamiseen
 • Kyvyttämyyteen haastaa omaa tietämystä ja haluttomuuteen oikeasti kehittyä valmentajana tai yrittäjänä
 • Oman egon ja näkyvyyden asettamiseen asiakkaiden edun edelle
 • Itsekeskeisyyteen eli haluttomuuteen auttaa muita valmentajia ja viedä koko alaa eteenpäin
 • Puheisiin, jotka eivät johda tekoihin!
Mikä on TFA Dojo?

TFA Dojo on ilmainen, puolueeton ja suljettu ryhmä Personal Trainereille, valmentajille ja alasta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittyä ja menestyä alalla, mutta myös nähdä kuinka koko ala kehittyy ja saa enemmän arvostusta!

Yhteisön perustaja on Jouni Korhonen, joka on jo vuosia kouluttanut liikunta-alan ammattilaisia sekä personal trainereita niin urheiluopistokentässä kuin oman yrityksensä kautta sekä jatkanut heidän auttamistaan opintojen jälkeenkin. Olet sitten opiskelemassa alalle, toimit osa-aikaisena/päätoimista vääntöä suorittavana valmentajana tai jopa valmennustiimin tai kuntosalin vetäjänä, TFA Dojo-yhteisö pystyy auttamaan sinua menestymään paremmin!

Haluan mukaan yhteisöön!
Mitä saat TFA Dojo-yhteisöstä, ilmaiseksi:
Välitön pääsy suljettuun yhteisöön ja sen keskustelualueelle
Et ole enää yksin!

Moni käy päivittäistä taistelua yksin ilman mahdollisuutta vaihtaa ajatuksia, saada kannustusta tai kysellä eri toimintamalleja erilaisiin tilanteisiin. Moni myös pelkää kysyä "tyhmiä" kysymyksiä tai ei tiedä mistä hakea luotettavaa tietoa. Tämän yhteisön ainoa tarkoitus on saada kaikki saavuttamaan tavoitteitaan, joten pidän henkilökohtaisesti huolen siitä, ettei turhaa negatiivisuutta esiinny yhteisössä.
Koulutuksia alan kovilta ammattilaisilta.
Yhteisöön julkaistaan vain yhteisön jäsenien nähtäväksi uusia valmennusalaan liittyvä koulutuksia alan ammattilaisilta. Yhteisössä on jo nyt koulutukset mm. Tommi Paavolalta, Jukka Mäennenältä ja Ville Vileniltä.

Sen lisäksi myös Jouni julkaisee koulutuksia eri aihealueista avaamaan uusia näkökulmia sekä aloittamaan keskusteluita
Mahdollisuus olla osa jotain suurempaa
Onko sinulla joku toimiva menetelmä tai näkökulma? Mikset jakaisi sitä toisten samanhenkisten ihmisten kanssa, jotta pystymme tehokkaammin auttamaan asiakkaitamme.

Mitä kaikkein kovimmat ammattilaiset, alasta riippumatta, yrittävät tehdä? Viedä ALAA eteenpäin, koska he tietävät, että sitä kautta myös he menevät eteenpäin. Mitä itsekeskeisimpiä olemme, sitä huonompi maine ja tulevaisuus alallemme syntyy.
Training Foundation Academyn verkkomateriaalit
Jos olet tulossa alalle tai perusteet vaativat kertaamista, osana yhteisöä avautuvat myös TFA:n verkkokurssit, jotka edelleen ovat Suomen laajimmat kurssit aihealueistaan (yhteensä yli 70h videoluentoja).
"Sinun työ on valmentaa, pyörittää mahdollista yritystä ja menestyä. Minun työ on löytää paras tieto, työkalut ja ammattilaiset, joiden avulla sinun työ on helpompi!"
- Jouni, TFA Dojo-yhteisön perustaja
Mikä erottaa tämän yhteisön esimerkiksi
saman aihealueen Facebook-ryhmistä?

Toisin kuin avoimissa yhteisöissä ja varsinkin Facebook-ryhmissä, voit olla varma ettei tässä yhteisössä ole turhaa ja järjetöntä negatiivisuutta trollien muodossa tai ylenpalttista tuotteiden markkinointia. Jouni potkii tällaiset ihmiset henkilökohtaisesti, ja pysyvästi, pois yhteisöstä!

Valmentajana menestyminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Aika on kuitenkin rajallinen resurssi ja aina ei pysty lähtemään uusiin koulutuksiin tai edes ehdi lukea kirjallisuutta. Sen lisäksi, että Jouni päivittää tietojaan jatkuvasti sekä kirjojen että kurssien kautta ja jakaa tätä eteenpäin, varmistaa kuukausikoulutusten ammattilaiset sekä itse yhteisön jäsenet sen, että koko yhteisön ammattitaito kehittyy. Kotoa. Ilmaiseksi.

 Kurssialustan ja foorumin rakenne mahdollistaa sen, että on helppo löytää itselleen tärkeää/mielenkiintoista materiaalia ilman, että joutuu kelaamaan läpi suurta keskusteluputkea. Lisäksi voit olla varma siitä, että kysymyksiisi vastataan rakentavasti ja sellaisten ihmisten toimesta, jotka ymmärtävät tilanteesi eivätkä vain yritä ärsyttää verbaaliseen tappeluun.

Jos olet valmis työskentelemään oman kehityksesi eteen, ymmärrät ettei se ole helppo tai lyhyt rutistus vaan pitkän ajan suunniteltu prosessi sekä olet avoin oppimaan sekä jakamaan tietoasi muille, niin tähän yhteisöön liittyminen on juuri oikea ratkaisu sinulle!

Nyt tarkkana: Kenelle yhteisö EI OLE:
 • Perusnegatiivisille trollaajille, joilla on vaikeuksia käydä kehittävää keskustelua
 • Oman tuotteen tai palvelun kaupustelijoille
 • Vain oman edun tavoittelijoille
 • Henkilöille, jotka eivät ole valmiita haastamaan OMAA tietämystään ja avoimesti tutustumaan/pohtimaan eriäviäkin mielipiteitä
Yhteisö on ilmainen, mutta kehitys ei. Kehittyminen ja menestyminen vaativat ajan sijoittamista ja työntekoa, pitkäjänteisesti. Ja tässä TFA Dojo auttaa sinua!
Ja ai niin, miksi yhteisö on ilmainen? Kuten aikaisemmin totesin, olen kyllästynyt siihen, että moni sanoo kehittävänsä alaa, mutta sanat eivät muutu teoiksi. Prkl, puhun itsekin paljon, joten tämä on minun panokseni alan kehittämiseen!
Liity Dojoon!