Oman Elämäsi Omistaja
podcast
Päivittäinen motivaatiopaukku arjen väännön keskelle! 
Oman elämän omistaminen tarkoittaa sitä, että tekee päivittäin pieniä aktiivisia tekoja itselle merkityksellisten tavoitteiden suuntaan! Se on todellista menestymistä omassa elämässä!
 
Ikävä kyllä hyvin usein arjen myllytys ja haasteet vievät kuitenkin keskitymisen pois niistä itselle tärkeistä asioista ja aletaan ajautumaan hiukan hakoteille. Moni tietää kyllä mitä pitäisi tehdä, mutta tarvitsisi vain pienen päivittäisen muistutuksen ja tuen pysyäkseen oikealla polulla.

Sellaisen tarjoaa OEO-podcast!
Oman Elämäsi Omistaja-podcast on Suomessa täysin ainutlaatuinen päivittäinen podcast, jossa käyn läpi aihealueita, menetelmiä ja työkaluja joihin törmään arjessani kouluttajana, valmentajana, yrittäjänä ja perheenisänä, ja joilla oman elämän pystyy ottamaan hallintaan. Ja totta kai, välillä annan kunnon motivaatiopotkun persauksille, jos sellaiselle on tarvetta! =)
Haluan tilata OEO-podcastin!
Miksi minua kannattaisi kuunnella:
  • Olen ollut liikunta- ja hyvinvointialalla yli 20 vuotta, joten pystyn katsomaan asioita hiukan laajemmasta näkökulmasta
  • Oman valmentamisen lisäksi olen vuodesta 2009 kouluttanut uusia ammattilaisia kentälle auttamaan ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan
  • Olen kolmen lapsen isä, aviomies, päätoiminen kouluttaja, yrittäjä sekä pidän kunnostani huolta. TIEDÄN miltä tuntuu kun arjen tunnit eivät tunnu riittävän!
  • Toisin kuin moni muu hyvinvointialalla, YMMÄRRÄN, ettei aina pysty esimerkiksi panostamaan itseensä täysillä muiden velvoitteiden vuoksi. Mutta aina pystyy kuitenkin tekemään jotain!
  • Uskallan sanoa sinulle asioita joita sinun PITÄÄ kuulla, en pelkästään asioita joita haluat kuulla. En siis puhu sinulle, jotta saisin rahasi. Puhun sinulle, jotta sinä saavuttaisit tavoitteitasi eli menestyisit!
Miten OEO-podcast toimii?

Podcastin kuukausimaksu on aloitusvaiheessa 5€/kk (vaatii luottokortin), jonka voit keskeyttää koska tahansa. Tällä saat vuoden joka ikisenä päivänä kuunneltavaksi JA katsottavaksi yhden vaihtelevanpituisen episodin. Tämä mahdollistuu sillä, että podcast toteutetaan suljetussa Instagram-ryhmässä?

Miksi näin?

Kuten yllä mainitsin, minun arki on todella täynnä ja kiireinen. Minulla ei ole mitään mahdollisuuksia tuottaa joka päivä TFA:n 80/20-podcastin tapaisia episodeja. Instagram kuitenkin mahdollistaa minulle sen, että voin kirjautua milloin vain sisälle, vetää episodin jopa livenä ja se jää automaattisesti talteen myös myöhempää kuuntelua varten! Näin ollen voin tehdä episodeja arjen myllytyksen keskeltä, suoraan "sota-tantereelta"! =)

Sen lisäksi, että suurimmalla osalla ihmisistä on jo Instagram (tai se on erittäin helppo asentaa tai käyttää jopa tietokoneelta), Instagram antaa minulle mahdollisuuden, mitä yksikään varsinainen podcast-alusta ei anna. Nimittäin kommunikointi kuulijoiden kanssa! Kuulijat voivat suoraan kommentoida sekä keskustella episodeista ja voin osallistua keskusteluun. Voin suoraan kysyä SINULTA mitä haluaisit kuulla. Voin jopa vetää Live-lähetyksiä joissa vastaan suoraan kuulijoiden kysymyksiin!

Tämä mahdollistaa yhteisön syntymisen, samanmielisten ihmisten ryhmän, joka haluaa omistaa oman elämänsä ja myös tukea toisia matkan varrella. 

Miksi sinun kannattaa tilata podcast:
  • Saat joka päivä muistutuksen ja motivointipiikin jaksaa arjen vääntöä
  • Saat kuulla jatkuvasti menetelmistä ja toimintamalleista, mitä itse käytän, mitä koulutan ja joita opiskelen maailman huippuorganisaatioilta ja -henkilöiltä kuten Hintsa Performance
  • Jos sinusta tuntuu, että olet ainoa jolla arki on täynnä, näet myös minun arjen kautta realistisesti, että et ole yksin ja myös miten arkea voi hallita eli olla Oman Elämäsi Omistaja!
  • Pääset olemaan osa ainutlaatuista OEO-yhteisöä, jolle vertaistuen lisäksi järjestän erilaisia uniikkeja mahdollisuuksia  tulevaisuudessa
OEO-podcastin hinta on nyt aloituksessa 5€/kk (vaatii luottokortin) ja vaikka hinta hiukan nousee tulevaisuudessa, alussa mukaan lähteville hinta pysyy totta kai aina samana! Ja muista, voit peruttaa tilauksen koska tahansa.
Lähde siis mukaan tähän täysin ainutlaatuiseen podcastiin, jota ei tällä hetkellä edes tarjota yleisesti!
Haluan tilata OEO-podcastin!