Yhteisön tila: Kiinni (ennakkoilmoittautuminen auki)
"Mitäs jos laitetaan sinun koko elämä kuntoon?"
- Aki Hintsa -

Miksi?

Koska se on ainoa tapa saavuttaa pysyviä tuloksia.

Riippumatta elämäntapamuutoksen tavoitteista (paino, terveys, kunto, parempi vanhemmuus, menestyminen töissä jne.) tulokset ovat pysyviä vain silloin jos elämäsi rakentuu ylläpitämään niitä.

Ikävä kyllä nykyaikana tilastojen mukaan 85-95% elämäntapamuutoksista epäonnistuu.

Miten tämä on mahdollista vaikka tietoa on enemmän kuin koskaan, se on kaikkien saatavilla ja liikunta-/hyvinvointiala on täynnä erilaisia personal trainereita, valmentajia ja "ammattilaisia"?

Koska muutos yritetään toteuttaa väärin!


Tulokset eivät koskaan ole pysyviä, ellei ihminen ITSE pysty ottamaan vastuuta niiden saavuttamisesta sekä varsinkin ylläpitämisestä.
Erinomaiset valmentajat saavuttavat tämän asiakkaidensa kanssa.

Mitäpä jos olisit oman elämäsi erinomainen valmentaja? Mitäpä jos saavuttaisit pysyviä tuloksia?

Se vaatii vastuun ottamista...

Se vaatii enemmän työtä kuin olisit valmis tekemään..

Se maksaa enemmän kuin haluaisit maksaa..

Se vaatii enemmän aikaa kuin haluat siihen käyttää..

Se on vaikeampaa kuin luuletkaan..

...ja muuten, juuri näiden syiden vuoksi 80-95% elämäntapamuutoksista epäonnistuu..

..mutta kysymys kuuluukin: 


Eikö onnistuminen OMASSA ELÄMÄSSÄ ole kaiken tämän arvoista?

Sinä tunnet minut.
Olet käynyt minun kursseja. Tiedät minun taustat. Tiedät mitä osaan. (Jos et ole käynyt kurssejani, aloita sieltä. Älä jatka eteenpäin)

Lisäksi toivon, että olet huomannut ja luotat siihen, etten ole ihan "tavallinen" valmentaja tai verkkokouluttaja. Olen kouluttanut yli vuosikymmenen muita kouluttajia ja valmentajia valmentamaan ihmisiä saavuttamaan pysyviä elämäntapamuutoksia.


Miksen siis osaisi kouluttaa sinua hallitsemaan omaa arkeasi?

En tee tätä rahasta. En tee tätä, että itse saisin lisää näkyvyyttä.

Teen mitä teen, jotta SINULLA on parempi mahdollisuus onnistua. Teen mitä teen, jotta sinusta tulee Oman elämäsi valmentaja.

En ole valmentanut yksilöitä hetkeen, koska olen koittanut löytää tapoja auttaa massoja saavuttamaan elämäntapamuutos. Ja siinä olen epäonnistunut.
Mutta minun maailmassa epäonnistuminen tarkoittaa oppimista. Uusia mahdollisuuksia.

Olen ymmärtänyt, että minä en pysty edes oikealla teknologialla toteuttamaan elämäntapamuutosta massoille. Miksi? Koska se on henkilökohtainen prosessi.

Olen viimein myös hyväksynyt, ettei elämäntapamuutos onnistu ilmaiseksi. Ihmisen PITÄÄ sijoittaa aikaa ja rahaa muutokseen. Miksi? Koska ilmainen on helppo unohtaa ja halpa keskeyttää, mutta kun ihminen on kunnolla SIJOITTANUT itseensä, sitouttaa se ihmisen toteuttamaan pysyvä muutos.
Mutta nyt tiedän, että pystyn rakentamaan teknologian avustuksella "koulutuksen", jonka avulla pystyn valmentamaan ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan henkilökohtaisen vastuun omasta elämästään.

Ja lisäksi tämän teknologian avulla pystyn auttamaan myös henkilökohtaisesti juuri niissä kriittisissä kohdissa, jossa tieto pitää soveltaa yksilön elämään.

Nyt tiedän, että pystyn valmentamaan SINUSTA Oman Elämäsi Valmentajan!
Paitsi...tämä prosessi ei sovi kaikille...ja voi olla, ettei edes sinulle..
Älä jatka eteenpäin, jos..
 • Elämässäsi on oikeasti sellainen vaihe (joko terveydellisesti tai taloudellisesti), ettet pysty keskittymään itsesi kehittämiseen. Valitse taistelusi huolella!
 • Et oikeasti ole valmis haastamaan toimintatapojasi tai ottamaan palautetta
 • Innostut helposti asioista, mutta et lopulta pysty tekemään töitä PITKÄJÄNTEISESTI! Tämä ei ole mikään 30 päivän pikadieetti tai 2kk:n elämänmullistus...koska nehän ovat suoraan sanottuna p**kaa. Tämä on vähintään vuoden prosessi!
 • Et ole valmis SIJOITTAMAAN itseesi. Tämä prosessi ei ole ilmainen tai edes halpa. Ja nyt puhun sekä ajasta että rahasta!
 • Ja ennen kaikkea, et ole valmis tekemään töitä itsesi eteen.
Tiedätkö, että jos et ota vastuuta omasta elämästäsi, lopulta joku ottaa. Ja se joku ei kuuntele sinun mielipidettä. Se joku ei ajattele sinun parasta. 
Jos haluat saavuttaa jotain pysyvää, Sinun pitää ottaa vastuu!
Oman Elämäsi Valmentaja-prosessi:
 • Kesto: Ensimmäinen vaihe, 12kk
 • 200€/kk
 • Suomessa täysin ainutlaatuinen prosessi, joka minun ja eri materiaalien avulla (myös englanninkielisten) opettaa sinulle tarvittavat tiedot elämäntapamuutokseen sekä varsinkin niiden tietojen soveltamisen sinun elämään
 • Prosessi, joka viikottain pitää sinut vastuussa omasta muutoksestasi vuoden ajan
 • 100% henkilökohtainen keskustelualue minun kanssa, jossa käydään kahdestaan läpi juuri sinun ydinongelmia ja mahdollisuuksia
 • Tiivis ryhmä muita samassa prosessissa olevia, joilta saada tukea ja uusia näkökulmia
 • Prosessi pysyvään elämäntapamuutokseen, jonka ylläpitämiseen saat apuja vielä ensimmäisen vuoden jälkeenkin ja halutessasi voit jatkaa eteenpäin kohti uusia tavoitteita!
Hae mukaan prosessiin!
Q&A:
 • Haluan mukaan, miksi prosessiin pitää erikseen vielä hakea?
 • Tämä prosessi ei ole kaikille. Haluan mukaan vain sellaisia henkilöitä joita pystyn varmasti auttamaan. En halua tuhlata kummankaan aikaa.
 • Sopiiko tämä painonpudotukseen?
 • Prosessi tähtää tasapainoiseen, merkitykselliseen ja tehokkaaseen arkeen sekä suorituskykyiseen kroppaan, joiden sivutuotteena tosin hyvin usein rasvamassa vähenee. Pysyvästi.
 • Kuuluuko prosessiin valmiit treeniohjelmat, ravintojutut jne?
 • Ei, koulutan sinut tekemään omat tavoitteesta riippumatta
 • 200€/kk saa jo PT:n ja valmiit ohjelmat. Miksi haluaisin jotain tällaista?
 • Jos luit kaiken yllä olevan ja olet tätä mieltä, olet oikeassa. Tämä ei ole sinun juttu. Toivottavasti löydät erinomaisen valmentajan.
 • Tuleeko kuukausimaksun lisäksi muita maksuja/kuluja?
 • Prosessi sisältää joitakin kirjoja, joita ei saa lainattua, vaan ne pitää ostaa. Mutta ne ovat kirjoja, joiden pitäisi kirjahyllystä löytyäkin.
 • Onko prosessissa siis englanninkielistä materiaalia/kirjoja?
 • Ikävä kyllä monia erinomaisia kirjoja ei ole käännetty suomeksi. Ja jos rajoitat tiedonhankintasi vain suomenkieliseen materiaaliin, näkökulmasi pysyy hyvin rajoittuneena
 • Mitä tapahtuu kun klikkaan itseni tältä sivulta eteenpäin?
 • Pääset täyttämään lyhyen kyselyn, jonka kautta pystyn arvioimaan tilanteesi. Kun 5 tulevaa oman elämänsä valmentajaa on kasassa, lähetän liittymislinkin. Liittymislinkin jälkeen sinulle lähtee fyysinen aloituspaketti ja prosessi alkaa. Tämän jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa vielä perua prosessi, jos sinusta tuntuu ettei se olekaan sinun juttu.
Tämä on minun juttu, haluan mukaan!
50% Complete
Almost there
The Headline Goes Here
The Subheadline Goes Here
Audience is not selected
Your information is safe and will Never be shared
50% suoritettu
Melkein valmista
Ennakkovaraus on auki!
Kun yhteisö avautuu, saat ensimmäisten joukossa liittymislinkin ja mahdollisuuden toteuttaa pysyvä elämäntapamuutos!
Emme KOSKAAN jaa tietojasi eteenpäin!