Yhteisön tila: Kiinni (ennakkoilmoittautuminen auki)
Haluan tietää kun yhteisö avautuu!
ELÄMENTAPAMUUTOKSEN
UUSI AIKAKAUSI!

Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassa, lisäenergia tai arjen parempi hallinta: Todellinen elämäntapamuutos tarkoittaa sitä, että saavutetaan itselle tärkeitä tavoitteita PYSYVÄSTI!

Ikävä kyllä nykyaikana tilastojen mukaan 85-95% elämäntapamuutoksista epäonnistuu. Miten tämä on mahdollista vaikka tietoa on enemmän kuin koskaan, se on kaikkien saatavilla ja liikunta-/hyvinvointiala on täynnä erilaisia personal trainereita, valmentajia ja "ammattilaisia"?

Koska muutos yritetään toteuttaa väärin!


Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Suomessa täysin ainutlaatuiseen yhteisöön, jossa sinut opetetaan ottamaan VASTUU omasta menestyksestäsi, jossa sinulla on suora kontakti minuun ja muihin kivenkoviin valmentajiin sekä samanhenkisten ihmisten yhteisö, jotka kaikki tukevat sinua saavuttamaan pysyvä elämäntapamuutos!

Lisäksi että yhteisö on ILMAINEN sekä saat tukea ja motivaatiota ensimmäiset 6 kuukautta joka ikinen päivä, tämä yhteisö ei lopu niin kuin tavalliset verkkovalmennukset vaan on apunasi arjen myrskyissä ympäri vuoden!
Mikä on väärin nykyisessä elämäntapamuutokseen tähtäävässä verkkovalmentamisessa:
 • Rääkkidieetit
 • Julkkiksen nimellä ratsastavat, mutta kuitenkin kasvottomat "valmennukset"
 • Lyhytaikaiset tulokset eli jatkuvat epäonnistumiset
 • Takarajalliset valmennukset (30 päivää, 3kk jne.)
 • Muun elämän sivuuttavat ohjeistukset
 • Fitness-alan liian vahva vaikutus
Mikä TFA:n Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisö on?

TFA:n Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisö on suljettu ryhmä ihmisille, jotka uskaltavat ottaa vastuun omasta elämäntapamuutoksestaan, ovat valmiita oppimaan ja työskentelemään oman kehityksensä eteen ja näin ollen saavuttavat haluamansa tavoitteet, pysyvästi!

Yhteisön perustaja on Jouni Korhonen, joka on ollut liikunta-alalla jo yli 20 vuotta sekä kouluttanut 10 vuotta urheiluopistolla liikunta-alan ammattilaisia sekä personal trainereita auttamaan ihmisiä elämäntapamuutoksen saavuttamisessa. Kovimmat saavutukset kuitenkin löytyvät arjen myllytyksestä, jossa aviomiehen, kolmen lapsen isän, päätoimisen kouluttajan ja yrittäjän hommien lisäksi oman terveyden ja tavoitteiden eteen työskentely on saatu mahdollistettua.

Toisin kuin moni personal trainer, hän ymmärtää siis omakohtaisesti sen, jos arki tuntuu olevan ylitsepääsemätön este! Hänen ajatusmaailma ja toimintamallit ovat rakennettu tieteellisesti todistetuille, käytännössä testatuille ja arjessa karaistuille periaatteille!


Haluan mukaan yhteisöön!
Mitä saat OEV-yhteisöstä, ilmaiseksi:
6 kuukauden elämäntapamuutos-prosessin
Sinä päivänä kun liityt yhteisöön, alkaa 6 kuukauden päivittinen prosessi, jonka aikana sinut opetetaan ottamaan viimein arki haltuusi sekä kuinka sinusta tulee Oman Elämäsi Valmentaja! Ja älä huoli! Kun tämä prosessi loppuu, jatkuu uusi mutta eri tavoitteilla!

Ainoa tapa nimittäin saavuttaa pysyviä tuloksia on pystyä soveltamaan tavoitteiden vaatimaa toimintaa juuri SINUN elämääsi ja arkeesi pitkällä aikavälillä. Jos työkaluja menetelmiä ei osaa soveltaa, niistä ei tule pysyvä osa arkea ja saavutetut tulokset ovat vain väliaikaisia.

Olen kouluttanut satoja liikunta-alan ammattilaisia auttamaan ihmisiä elämäntapamuutoksessa. Miksi en pystyisi kouluttamaan SINUA olemaan Oman Elämäsi Valmentaja!
Välitön pääsy suljettuun yhteisöön, joka auttaa ja tukee sinua
Et ole enää yksin!

Moni käy päivittäistä taistelua yksin ilman mahdollisuutta vaihtaa ajatuksia, saada kannustusta tai kysellä eri toimintamalleja erilaisiin tilanteisiin. Moni myös pelkää kysyä "tyhmiä" kysymyksiä tai ei tiedä mistä hakea luotettavaa tietoa. Tämän yhteisön ainoa tarkoitus on saada kaikki saavuttamaan tavoitteitaan, joten pidän henkilökohtaisesti huolen siitä, ettei turhaa negatiivisuutta esiinny yhteisössä.
Kuukausittainen koulutus minulta tai muilta ammattilaisilta
Joka kuukausi julkaistaan vain yhteisön jäsenien nähtäväksi uusi koulutus elämäntapamuutokseen liittyvistä aiheista sekä jäsenten kysymysten pohjalta.

Jos minulta tai yhteisön valmentajilta ei löydy tarvittavaa  tietoa, ostan ulkopuolisen ammattilaisen vastaamaan kysymyksiin!
Training Foundation Academyn verkkomateriaalit
Internet on täynnä tietoa, mutta ongelma onkin siinä, mikä tieto on luotettavaa!

Osana yhteisöä on TFA:n verkkokoulutusmateriaalit, jotka ovat Suomen laajimmat verkkokoulutukset aihepiireistään ja joita käyttää mm. useat urheiluopistot.
Mahdollisuus henkilökohtaiseen mentorointiin
Vaikka yhteisössä voit kysyä rajattomasti kysymyksiä, joskus on tarvetta saada täysin yksilöllistä apua omaan henkilökohtaiseen tilanteeseen ja haasteisiin.

Osana yhteisöä sinulla on mahdollisuus saada myös täysin henkilökohtaista ja yksityistä mentorointia suoraan Jounilta tai toiselta valmentajalta. Koska tämä on kuitenkin iso ajallinen panostus valmentajalta yhteisön sisäisen ja ulkoisen toiminnan lisäksi, on yksityinen mentorointi maksullinen.
Suora yhteys minuun ja yhteisön muihin kivenkoviin valmentajiin!
Kun liityt yhteisöön, pystyt kysymään loputtomasti kysymyksiä minulta ja yhteisön muilta valmentajilta. Emme ole kasvoton verkkovalmennus vaan haluamme oikeasti auttaa!

Myös samanmielisten ihmisten yhteisö auttaa sinua löytämään juuri oikeita työkaluja sinun arkeen ja antaa motivaatiota kun sitä tarvitset,  jotta pystyt saavuttamaan haluamasi tulokset!
Yhteisössä opit:
+ Ottamaan arjen haltuusi
+ Oikeat menetelmät ja työkalut saavuttaaksesi tavoitteesi
+ Kuinka lopulta olla riippumaton muista ja ITSE tuottaa tuloksia
Uskalla toteuttaa unelmasi!

Eniten minua kauhistuttaa se, etteivät ihmiset uskalla enää edes unelmoida saavuttavansa tavoitteitaan, koska he ovat epäonnistuneet niin monta kertaa. Erilaiset dieetit, rääkkitreenit ja pilkun tarkkaa toteuttamista vaativat metodit ovat voineet tuoda tuloksia lyhyellä ajalla, mutta koska ne eivät ole sopineet arkeen, niiden noudattaminen on jossakin vaiheessa päättynyt. Tämän jälkeen elämä on palannut sinne mistä alunperin pyrittiin pääsemään pois. Tai jopa huonommaksi. Ihmiset ovat alkaneet tyytyä osaansa: "Ei minusta ole tekemään muutosta". Kyllä on!

Olet epäonnistunut vain siitä syystä, että sinulle on tyrkytettyä vääriä työkaluja!

"Olen osa tavallisten ihmisten ryhmään, jotka kuitenkin uskaltavat katsoa elämää erilailla kuin muut. Ja tästä syystä saavuttavat tavoitteensa"
- Jouni, Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisön perustaja
Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisö on juuri sinulle, jos olet törmännyt joihinkin seuraavista haasteista:
 • Haluaisit muutosta, mutta et löydä pysyvää motivaatio siihen.
 • Haluaisit muutosta ja olet motivoitunut, mutta nykyinen kiireinen arki ei vain mahdollista sitä
 • Pystyt pitämään uusia tapoja yllä hetken, mutta sitten aina tapahtuu jotain ja palaat lähtöruutuun.
 • Et saa mitään menetelmää sopimaan omaan arkeen niin, että siitä tulisi pysyvä
 • Et halua punnita jokaista suupalaa tai omistaa elämääsi harjoittelulle.
 • Sinulla ei ole ympärilläsi samanmielistä ja tukevaa yhteisöä, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja toimintatapoja.
 • Sinulla ei ole varaa kunnon personal traineriin ja tiedät ettei halvat verkkovalmennukset tuota pysyviä tuloksia.
Jos olet törmännyt yhteen, useampaan tai jopa kaikkiin yllä mainittuihin haasteisiin ja olet kyllästynyt siihen, tämä yhteisö on sinua varten!
Pääset mukaan heti!
Palautetta toiminnastani:
"Heti alusta asti tuntui että olin tehnyt yhden elämäni parhaista valinnoista kun lähdin mukaan. Olet ihan mielettömän inspiroiva ja osaava kouluttaja!"

"Teet tätä selvästi sydämestä ja selvästikin haluat auttaa ihmisiä eteenpäin. Olen tosi arka ja aluksi ajattelin, että en mä kehtaa mitään kysymyksiä laittaa kun oon vielä aloittelija, mutta sun rento tyyli ja ystävällisyys sai rohkaistumaan ja nyt tiedän että jatkossakin voin kysellä ravitsemuksesta ja treenistä.

"Ilman tätä kurssia mä en olisi tällä hetkellä paras versio itsestäni mitä oon koskaan ollut ja se tuntuu vielä tosi helpolta ja yksinkertaiselta! Kiitos kiitos kiitos!"
Ota loppuelämäsi ensimmäinen askel ja liity alta välittömästi osaksi Oman Elämäsi Valmentaja-yhteisöä ja lähde työskentelemään tavoitteidesi eteen!
Normaalit verkkovalmennukset ja yhteisöt maksavat 19,90€ - 199€ kuukaudessa, mutta OEV-yhteisö on ILMAINEN, aina!

Miksi yhteisö on ilmainen? Jotta sinulla on yksi tekosyy vähemmän lähteä tavoittelemaan unelmiasi!
Tämä on minun juttu, haluan mukaan!
50% Complete
Almost there
The Headline Goes Here
The Subheadline Goes Here
Audience is not selected
Your information is safe and will Never be shared
50% suoritettu
Melkein valmista
Ennakkovaraus on auki!
Kun yhteisö avautuu, saat ensimmäisten joukossa liittymislinkin ja mahdollisuuden toteuttaa pysyvä elämäntapamuutos!
Emme KOSKAAN jaa tietojasi eteenpäin!