Vastuuvapauslauseke

Pyydän sinua lukemaan tarkasti alla olevan tekstin, jotta ymmärrämme asiat samasta näkökulmasta.

Olemme tehneet kaikkemme, jotta pystymme mahdollisimman hyvin kuvaamaan tuotteidemme sisällön ja niiden potentiaalin. Tavoitteemme on tarjota ajantasaista ja oikeaa tietoa. Yritämme korjata tietoomme tulleet virheet.

Training Foundation Academyn sivujen ja palveluiden materiaali on vain informaatiokäyttöön. Tämä tieto:

  • on yleisen tason tietoa, eikä kata minkään yksilön tai tahon yksilöllistä tilannetta
  • ei välttämättä ole täysin kattavaa, tarkkaa, täydellistä tai ajantasaista
  • viittaa ajoittain ulkopuolisiin sivustoihin, joihin Training Foundation Academy ei voi vaikuttaa, joiden toiminnasta se ei ole vastuussa eikä edusta näiden tahojen mielipiteitä tai lausuntoja
  • ei vastaa tai korvaa terveydenhuollon tai lääkärin neuvontaa, ohjeita tai hoitoja

Training Foundation Academy varaa oikeuden harkintansa mukaan poistaa, muuttaa, muokata ja lisätä sivuston sisältöä milloin hyvänsä.

Kaikki tämän sivun materiaalien perusteella tehdyt toimet ovat täysin asiakkaan omalla vastuulla. Missään tilanteessa Training Foundation Academy ei ole vastuussa  tämän sivun materiaalien perusteella tehtyjen toimien tai päätösten aiheuttamista, epäsuorista tai suorista,  menetyksistä tai vaurioista. Training Foundation Academy ei takaa menestystä. Materiaalien esimerkkejä ei pidä tulkita lupauksina tai takauksena menestymisestä. Menestyminen riippuu täysin henkilöstä joka materiaaleja käyttää, joten emme ota vastuuta henkilön valinnoista tai toimista. 

Kaikki tulevaisuutta kuvaavat lauseet ja sanonnat, niin materiaaleissa, videoissa kuin mainoksissakin, ovat Training Foundation Academyn mielipiteitä tuotteen mahdollisuuksista. Monet muut tekijät vaikuttavat menestymiseen, joten Training Foundation Academy ei anna mitään takeita siitä, että asiakas saavuttaa samankaltaisia, tai edes mitään, tuloksia tai menestystä. 

Jos et ymmärrä tai ole samaa mieltä näistä ehdoista, niin älä tilaa mitään materiaaleja. Jos olet jo tilannut materiaaleja ja olet ymmärtänyt tämän materiaalin mahdollisuudet ja käytön väärin, laita viestiä alla olevaan osoitteeseen ja sinun rahat palautetaan 100% takaisin.

Jos tarvitset lisäselvitystä, lähetä sähköpostia osoitteeseen:

[email protected]