Käyttöehdot

Trainingfoundationacademy.fi, Trainingfoundationacademy.com ja Training Foundation Academy Oy käyttöehdot

Voimassa 23.10.2017 alkaen.

Trainingfoundationacademy.fi, Trainingfoundationacademy.com ja Training Foundation Academy Oy (myöhemmin sivustot, blogit, kurssialustat, yritys) sivustot ovat tarkoitettu harjoittelusta, elämäntapamuutoksesta ja valmentamisesta kiinnostuneille.

Sivustojen tavoitteena on opettaa harjoittelun ja valmentamisen perusteet sekä auttaa ihmisiä kehittymään ja menestymään elämässään paremmin.

Jotta sivustojen käyttö olisi mahdollisimman hyödyllistä, toivon, että luet nämä käyttöehdot huolellisesti läpi. Siten varmistamme, että pystyn palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja sinä saat sivustojen materiaaleista kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Käyttämällä sivustoja, lataamalla sivustoilta ilmaista materiaalia, ostamalla e-kursseja, e-kirjoja tai henkilökohtaista valmennusta (jatkossa tuotteet, palvelut, materiaalit) hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot, tietosuojaehdot sekä erilliset sopimusehdot, joihin löydät linkit sivustojen alalaidasta. Nämä ehdot sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Mikäli et syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Tämän sopimuksen hyväksyvät trainingfoundationacademy.fi, Trainingfoundationacademy.com ja sivustolle kurssisisältöä tuottava Training Foundation Academy Oy(jatkossa yritys, me, minä, y-tunnus 3013089-3) ja palvelujen, tuotteiden ja materiaalien käyttäjä (jatkossa lukija, sinä, asiakas).

Tiivistelmä käyttöehdoista

 • Et omista sivustoilla olevaa kirjallista-, video- tai muussa muodossa olevaa sisältöä
 • Saat tuotteisiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden, ellei siitä ole erikseen sovittu
 • Et saa käyttää tuotteiden materiaaleja sivuston ulkopuolella ilman erillistä sopimusta
 • Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa
 • Jos lähetät palveluihin omaa sisältöäsi, kuten kuvia, tekstejä, video- tai äänitiedostoja, niiden kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös minulle. Voin hyödyntää lähettämääsi materiaalia markkinointitarkoituksiin
 • Et saa lähettää sivustoille tai palveluihin sopimatonta sisältöä ja vastaat omista toimistasi.
 • Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.
 • Joissakin tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

1) Immateriaalioikeudet

Kaikki sivustoilla ja palveluissa julkaistava aineisto on Training Foundation Academy Oy :n tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta, poislukien kolmansien osapuolten tuottamia ja sivustolle mahdollisesti liitettyjä palveluja, kuten kommentit tai some fiidit.

Pidätän kaikki oikeudet sivostolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Aineistoa saa käyttää ainoastaan ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen käyttöön. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

2) Palvelujen sisältö ja käyttö

Ilmaiset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu vähintään 15-vuotta täyttäneille henkilöille. Sitä nuoremmat tarvitsevat huoltajan luvan sisällön käyttämiseen.

Rekisteröitymistä vaativat ilmaiset ja maksulliset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille.

Palvelut sisältävät muun muassa osallistumisen verkkokeskusteluihin, kursseille, kilpailuihin, arvontoihin sekä käyttöoikeuden palvelun sisältöön.

Palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia ja/tai linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Minä en ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoilla ja/tai materiaaleissa olevasta sisällöstä.

Pidätän oikeuden muuttaa palveluja ja tuotteita, poistaa, lisätä, muokata tai vaihtaa niitä oman harkintani ja/tai päätösten perusteella ilman ennakkovaroitusta.

Sinulla ei ole oikeutta ostaa ja jakaa/käyttää tuotteita tai palveluita sivustoilla esitetyillä hinnoilla jos opetat, koulutat, valmennat tai teet verkkokursseja omille asiakkaillesi fyysisestä harjoittelusta tai henkilökohtaisesta valmentamisesta.

Näissä tapauksissa palveluiden ja tuotteiden käyttö katsotaan oman liiketoiminnan kehittämiseksi. Tällöin sinun on oltava ensin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen jouni(at)trainingfoundationacademy.com koulutuslisenssin hankkimiseksi.

Näiden ehtojen rikkominen johtaa korvausvaatimuksiin.

2.1) Palvelujen käyttö ilman rekisteröitymistä

Jotkin palvelut ja tuotteet on saatavilla ilman omien tietojen antamista (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite).

Tällöin palveluja ja tuotteita voi käyttää vain siinä määrin, kuin yritys katsoo sopivaksi. Yritys pidättää itsellään oikeuden vaihtaa, muuttaa, poistaa tai lisätä tuotteita ja palveluita ilmaisesta maksulliseksi ja maksullisesta ilmaiseksi tai että niiden käyttö vaatii rekisteröitymisen.

2.2) Palvelujen käyttö rekisteröitymisen jälkeen

Jotkin palvelut ja tuotteet sekä ilmaiset materiaalit vaativat rekisteröitymisen joko sähköpostilistalle tai erilliselle kurssialustalle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vähintään etunimesi sekä aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite.

Tuotteiden ja palveluiden ostamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös sukunimesi, osoitteesi sekä muita henkilötietoja.

Sinun tehtäväsi on vastata tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yritys ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja yritykselle.

Saadessasi käyttäjätunnuksen ja salasanan tuotteen/palvelun ostamisen yhteydessä, tiedät, että ne ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin.

Yritys ei vastaa salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, mikäli nämä tiedot paljastuu. Viime kädessä sinä yksin olet vastuussa vahingosta, joka aiheutuu yritykselle ja itsellesi, mikäli luovutat tietojasi kolmansille osapuolille.

Voit käyttää ja esittää vapaasti saatavilla olevia materiaaleja yksityisessä käytössä ja julkisessa opetuskäytössä seuraavin ehdoin:

 • sisältöjen lähteeksi tulee mainita trainingfoundationacademy.fi
 • sisältöjen sisältämien linkkien ja/tai mainosten näkyvyyttä ei saa estää
 • kaikkiin tekemiisi kappaleisiin ja viitteisiin tulee sisältyä verkko-osoite http://www.trainingfoundationacademy.fi tai tarkempi lähteen URL-osoite trainingfoundationacademy.fi sivustolla
 • digitaalisissa materiaaleissa tämä verkko-osoite on esitettävä toimivan linkin muodossa
 • voit viitata sisältöön esimerkiksi seuraavalla tavalla (jos et voi käyttää linkkiä, kirjoita URL-osoite näkyviin)

2.3) Käyttäytyminen

Olet henkilökohtaisesti vastuussa omasta käytöksestäsi sekä viesteistä että tekemistäsi toimenpiteistä. Vastuu kattaa kaikki viestit, jotka lähetät Facebookin, sähköpostin tai muun viestiliikenteen välityksellä.

Lähettämällä omia mielipiteitäsi julkisesti, vapautat yrityksen kaikenlaisesta vastuusta, jotka saattavat aiheutua lähettämästäsi tiedosta tai sisällöstä.

Seuraavaa sisältöä ei hyväksytä missään yrityksen kanavassa:

 • laiton, haitallinen tai herjaava sisältö, sen lähettäminen tai levittäminen
 • laiton hakkerointi, krakkerointi tai väärän/ turmeltuneen ohjelmiston levittäminen
 • laiton teko palvelujen tai tuotteiden käytön yhteydessä mukaan lukien kolmansien osapuolten tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen
 • näiden ehtojen väärinkäyttö
 • muiden käyttäjien, henkilöiden tai ryhmien uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä
 • tekeytyminen toiseksi henkilöksi
 • muiden käyttäjien tietojen levittäminen
 • oman liiketoiminnan tai kaupallisen hyödyn edistäminen yhteisössä, viestiketjuissa tai yksityisviesteissä
 • tuotteiden, palveluiden, ehtojen kopiointi ja hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa

Mikäli yritys katsoo, että olet rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt tuotteita ja/tai palveluita väärin, yritys voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan antaa varoituksen, estää pääsysi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin tai poistaa käyttäjätunnuksesi kokonaan.

Yritys ei ole velvollinen ilmoittamaan sinulle tietojen poistamisesta mutta voi oman harkintansa mukaan tällaisen ilmoituksen tehdä.

3) Maksuehdot

Nämä ehdot koskevat sinua, jos ostat yritykseltä maksullisen tuotteen tai palvelun. Yritys tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja jotta ostosten tekeminen olisi kannaltasi mahdollisimman sujuvaa.

Sinun on aina annettava oikeat laskutus- ja yhteystiedot ostohetkellä. Maksujenvälityspalvelun toteuttajina ja maksupalveluntarjoajina toimivat seuraavat toimijat:

Stripe, Payments Europe, Ltd. Stripe, Payments Europe, Ltd. voi näkyä maksua suoritettaessa ja tiliotteella maksun saajana.

Stripe, Payments Europe, Ltd

1 Grand Canal Street Low, Grand Canal Dock, Dublin.

 

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.

PayPal (Eurooppa) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
Klo 22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxemburg

[email protected]

Yritys ei vastaa sopimuksista, jotka teet kolmansien osapuolten kanssa ostaessasi tuotteita. Esimerkiksi jos ostat tuotteemme osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuutesi voi siirtyä täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen väliseksi. Sinun on aina tarkistettava kolmannen osapuolen ehdot kun valitset maksutapaa.

Yritys ei vastaa missään tilanteessa kolmannen osapuolen sinulta perimistä maksuista.

Jos maksat ostoksesi laskulla, viivästyneestä maksusta voidaan periä sinulta korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut.

Yritys voi katkaista pääsysi ostamiisi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin sekä mahdollisiin yhteisöihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi. Voimme siirtää maksamattomat laskut perintätoimiston perittäviksi.

4) Peruutusehdot

Digitaalisilla tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta, ellei sitä ole erikseen digitaalisen tuotteen kohdalla mainittu. Muiden tuotteiden kohdalla 14 päivän peruuttamisoikeus on voimassa.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla [email protected] ja kerro selkeästi, minkä tuotteen haluat peruuttaa sekä mille tilille rahat palautetaan.

Tilinumero tulee ilmoittaa IBAN muodossa. Huomioithan, että palveluiden maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruutusilmoitus.

Peruutusilmoituksen yhteydessä maksamme 90 % maksamastasi summasta takaisin. 10 % menee maksujen peruuttamisesta ja rahojen välittämisestä aiheutuneisiin kustannuksiin.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi ennen peruuttamisajan päättymistä.

5) Vahingonkorvausvastuu

Yritys ei missään tapauksessa ja tilanteessa vastaa sinun henkilökohtaisista päätöksistä johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Yritys ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen, tuotteiden tai materiaalien pohjalta tehtyjen henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista.

Sinun ja yrityksen välillä on sovittu, että käytät ilmaisia ja maksullisia tuotteita, palveluita ja materiaaleja oman harkintasi ja kykysi mukaan. Olet täysin vastuussa niistä tuloksista, joita saat.

Yrityksen tärkein tehtävä on laatia materiaalit, palvelut ja tuotteet mahdollisimman käytännönläheisiksi ja konkreettisiksi, jotta niiden avulla tiedon oppiminen on mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Tuotteet, palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat. Yritys varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa yritys ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina mutta ei rajoittuen tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, voitojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat tuotteiden, palvelujen, palvelimen ja/tai kurssialustan käytöstä tai käytön estymisestä.

6) Force Major

Yritys ei ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettiliittymä ei toimi. Yritys ei myöskään ole vastuussa siitä, jos et syystä tai toisesta pysty lataamaan materiaaleja omalle koneellesi tai materiaalit latautuvat hitaasti.

7) Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Yritys noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja voit lukea rekisteriselosteesta.

Yritykselle luovutetut tiedot käsitellään Suomen ja Euroopan tietosuojalainsäädännön (GDPR) mukaisesti. Salaisia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä.

8) Näiden käyttöehtojen muuttaminen

Yritys varaa itselleen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta.

Sinä sitoudut säännöllisesti tarkistamaan käyttöehtojen sisältö. Käyttämällä tuotteita, palveluja ja materiaaleja, katsotaan sinun hyväksyvän nämä käyttöehdot.

Yritys ylläpitää kulloinkin voimassaolevien käyttöehtojen paperiversiota. Voit ladata paperisen version pdf-tiedostomuodossa tästä. Lukemista varten tarvitset ilmaisen Adobe Reader ohjelman, jonka voit ladata ilmaiseksi täältä.

Käyttöehtojen paperiversion ehdot ja määräykset syrjäyttävät kaikkien sen kanssa ristiriidassa olevien käyttöehtojen ehdot ja määräykset

9) Erimielisyydet ja sovellettava laki

Nämä käyttöehdot on laadittu, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos niit kuitenkin syntyy, pyrimme aina ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Itä-Suomen Käräjäoikeudessa.

Nämä käyttöehdot eivät rajoita sinulla olevia sinuun soveltuvan lain nojalla olevia oikeuksia kuluttajana.

Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä yritykseen, sillä haluamme varmistaa tyytyväisyytesi kaikkien mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja

http://www.kuluttajaneuvonta.fi

http://www.kuluttajariita.fi

10) Yhteystiedot

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta jouni(at)trainingfoundationacademy.com