#PAJA - Aihealueet
- TIETO ILMAN TOTEUTUSTA ON TURHAA -
2 Jan 2020
Historian ensimmäisessä PAJAssa käydään läpi mikä PAJA on, miten SINÄ voit osallistua siihen ja mikä erikois"tekniikka" pitää olla kaikkien maastavetoa tekevien, eli kaikkien, tiedossa! -- Training Foundation Academy taistelee perusteiden puolesta ja auttaa liikunta-alan ammattilaisia tai sellaiseksi pyrkiviä löytämään ja opiskelemaan ne toiminnan perusteet, jotka mahdollistavat menestymisen!
15 Dec 2019
Onko harjoittelusi/valmentamisesi oikeasti kehittävää...vai vain kekseliästä?
15 Dec 2019
Jälleen kerran sinä voit kuunnella etukäteen #PAJA:n seuraavan kirja-arvostelun, jossa tällä kertaa käsitellään teosta jonka jokaisen Personal Trainerin ja valmentajan tulisi lukea eli Mikko Törmälehdon Valmennuksella voittoon.
15 Dec 2019
KAIKKI menestyminen, tavoitteesta riippumatta, pohjautuu lopulta rehellisyyteen!
15 Dec 2019
Moni haluaa treenata "kovaa" tai että valmentaja tekee "kovan" harjoitusohjelman. Ja menee ryminällä metsään!
15 Dec 2019
Kuinka monta kertaa olen saanut itsenikin kiinni lauseesta "Sitten kun X, niin Y!" Ei sitten, NYT!
15 Dec 2019
Kuinka monta kertaa minulta onkaan kysytty vuosien varrella tätä kysymystä: "Mikä on paras liike?". Oikea vastaushan on aina maastaveto tempausotteella, mutta pureskellaampa asiaa silti hiukan enemmän.
15 Dec 2019
Hyvin usein puhutaan optimaalisesta harjoittelusta ja minultakin tiedustellaan tasaisin väliajoin mielipidettä tästä. Noh, käydäämpä läpi.
15 Dec 2019
Moni menestyvä valmentaja puhuu ja käyttää liikemallipohjaista harjoittelua/valmentamista. Myös minun mielestäni se on ylivertainen tapa lähestyä voimaharjoittelu, joten pureudutaampa hiukan siihen mitä se tarkoittaa.
15 Dec 2019
Lähestyn jälleen hienoa merkkipaalua elämässäni eli 40 ikävuoden rajapyykkiä. Niin lähestyy myös moni muukin ja mielestäni liian usein näkökulma tähän rajapyykkiin on aivan väärä!
15 Dec 2019
Satuin jakamaan henkilökohtaisen Instagram-tilini Storyssa kuvan tekemästäni erään urheilijan harjoitusohjelmasta ja siinä oleva termi “Rakenteellinen tasapaino” aiheutti paljon kiinnostusta. Koska kysyjiä oli niin paljon, talsin studioon ja äänitin lonkalta oman näkemykseni aiheesta!
15 Dec 2019
Kun ihminen ryhtyy pohtimaan muutosta (tavoitteesta riippumatta), hän hyvin usein ryhtyy etsimään asioita joita hänen tulisi aloittaa. Väärin.
15 Dec 2019
Nyt hyvin tärkeä kysymys, jota sietää pohtia syvällisesti varsinkin nykymaailmassa: Mistä tiedät, että olet oikeassa tai että olet oppinut "oikeaa" tietoa?
15 Dec 2019
Törmään usein koulutuksissa sekä personal trainereiden ja treenaajien puheissa jo legendaariseen lausahdukseen eli ajattele laatikon ulkopuolelle (Think outside of the box). Tässä lausahduksessa on kyllä perää, mutta hyvin usein tätä lausetta käyttävät tekevät perusteellisen virheen.
15 Dec 2019
Pääsin kuuntelemaan Mikko Törmälehdon koulutusta, ja jos et tunne kaveria suosittelen tutustumaan välittömästi (pitääpä pyytää häntä podcastiin), ja hän toi tässä koulutuksessa esille 100 käyttäytymisteorian perusteella kootut 5 asiaa, joiden PITÄÄ toteutua jotta mikä tahansa muutos on pysyvä. Äärimmäisen mielenkiintoista!
15 Dec 2019
Oletko valinnut polkusi, vai tyydytkö siihen mitä eteesi aukeaa? Tällä on ISO vaikutus siihen, miten suhtaudut esimerkiksi vastoinkäymisiin.
15 Dec 2019
Haluatko saavuttaa pysyviä tuloksia eli toteuttaa todellisen elämäntapamuutoksen? Siihen on vain yksi oikea tapa!
50% Complete
Almost there
The Headline Goes Here
The Subheadline Goes Here
Audience is not selected
Your information is safe and will Never be shared
50% Complete
Almost there
The Headline Goes Here
The Subheadline Goes Here
Your information is safe and will Never be shared