Elätkö itsesi näköistä elämää?
Huolimatta minkä haasteen arjessasi kohtaat..
VASTUUN OTTAMINEN ON RATKAISU
Training Foundation Academyn kouluttaa, valmentaa, mentoroi ja voimaannuttaa jokaisen ottamaan henkilökohtaisen vastuun toiminnastaan ja menestymään oman elämän joka osa-alueella.
 

Eli onnistumaan oikeassa, pysyvässä, elämäntapamuutoksessa!

KUKA MINÄ OLEN
Olen Jouni Korhonen, pitkän linjan liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen. Olen vuosien kokemuksen kautta harjoittelijana, valmentajana, kouluttajana ja kolmen lapsen isänä hionut näyttöön perustuvat toimintamallit ihmisten arkeen sopiviksi ja tehokkaiksi.
 
Minun tavoite Training Foundation Academyn kautta on mahdollistaa pysyviä tuloksia kaikilla elämän osa-alueilla menetelmillä, jotka mahdollistavat juuri sinut ottamaan vastuun omasta menestymisessä elämässäsi.
TFA:N MISSIO
Jokainen voi olla oman elämänsä omistaja!
 
Training Foundation Academy kouluttaa, valmentaa, mentoroi ja voimaannuttaa jokaisen ottamaan henkilökohtainen vastuu toiminnastaan ja olemaan oman elämänsä omistaja. TFA käyttää näyttöön perustuvia sekä vuosien käytännön kokemusten karaisemia tehokkaita menetelmiä auttaaksesi sinut voittamaan haasteesi ja menestyäksesi arjessasi. Eli toisin sanoen, onnistumaan oikeassa, pysyvässä, elämäntapamuutoksessa!
PALVELUT
Jo yli 100 jakson podcast menestyksen perusteista mielenkiintoisten vieraiden kanssa
Päivittäinen motivaatio- ja tietoiskupodcast arjen väännön avuksi!
TFA:n blogi, jossa mm. Suomen laajimmat väline-esittelyt ja arvostelut
Ilmaiset verkkokurssit, ihmisen rakenteesta, voimaharjoittelusta sekä ravitsemuksesta
PALAUTETTA VUOSIEN VARRELTA
"Heti alusta asti tuntui että olin tehnyt yhden elämäni parhaista valinnoista kun lähdin mukaan. Olet ihan mielettömän inspiroiva ja osaava kouluttaja!"
Jounin alaisuudessa olen opiskellut nyt vuoden verran ja suosittelen kaikille liikunta-alan opiskelijoille, personal trainereille, valmentajille ja muille kiinnostuneille. Kurssit ovat sisällöltään erittäin laajoja ja paljon arvokkaampia kuin kurssien hinnat euroina. 
"Olet hyvin voimaannuttava ja dynaaminen kouluttaja. Huomasin kiinnostuvani asioista laajemmin kuin olin varautunut."
Arvosanaksi ei pysty numeroa antamaan, koska 10+ jää aivan liian laimeaksi ilmaisuksi! Olen erittäin kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden opiskella näin ammattitaitoisen kouluttajan alaisuudessa! Näistä opinnoista on hyötyä koko loppu elämäksi!
"Päällimmäisenä on syvä kiitollisuus - kiitollisuus aivan mahtavasta matkasta."
"Mahtavaa nähdä sinun henkilökohtainen innostus perusteisiin! Toivottavasti tämä tieto pääsee leviämään yhä laajemmalle liikunnan ammattilaisten joukossa, sillä tarvetta tälle tiedolle todellakin on!"