Moro, 


Urani liikunta-alalla alkoi 15-vuotiaana eri lajien ohjaushommissa. Ensimmäiset kosketukset kuntosali- ja valmennustoimintaan tulivat 2000-luvun alussa ja ovat pysyneet osana elämää siitä lähtien. Tästä näkökulmasta oli hyvin luonnollista, että lähdin opiskelemaan Liikuntatieteelliseen tiedekuntaan Jyväskylän yliopistoon josta valmistuin 2008.

Vuodesta 2009 eteenpäin olen kouluttanut urheiluopistokentässä tulevia liikunta-alan ammattilaisia ja täydennyskouluttanut ammattitutkinnon kautta jo alalla olevia.

Olin luomassa ja edelleen kehittämässä urheiluopistojen personal trainer-koulutusta ja toimin sen pääkouluttajana Tanhuvaaran urheiluopistolla. Lisäksi olin osa Opetusministeriön nimittämää valtakunnallista työryhmää, joka uudisti liikunnan ja valmentajan ammattitutkinnon opetussuunnitelman vastaamaa nykyajan haasteisiin.

Perustin 2015 oman yrityksen, Training Foundation Academyn, oppiakseni taidot siirtää osaamiseni verkkoon ja näin mahdollistamaan useammalle tämän alan perusteiden opiskelun. Tähän mennessä jo sadat opiskelijat ovat opiskelleet TFA:n alaisuudessa ja mm. useat urheiluopistot käyttävät kurssejani.

Olen siis ammattilainen KOULUTTAMAAN ihmisiä kehittymään ja menestymään.

En ole kuitenkaan mikään Guru, joka kertoo sinulle tarkasti miten menestyä. Olen Training Foundation Academyn rehtori, joka yhteisöjen kanssa pitää sinut vastuussa omasta toiminnastasi ja ajaa sinua kohti omia tavoitteitasi. Sen lisäksi, että ohjaan henkilökohtaisesti etenemistäsi, hankin vuosien aikana muodostuneen verkostoni kautta ulkopuolisia kouluttajia kouluttamaan juuri sitä tietoa mitä tarvitset noustaksesi seuraavalle tasolle.

Minulla on palava intohimo auttaa ihmisiä kehittymään ja saavuttamaan tavoitteita sekä tuloksia, jotka pysyvät!

Perusteet kunniaan!
- Jouni -