Haluatko vuoden jokaisena päivänä pienen motivaatiopotkun muistaaksesi tehdä sinulle tärkeitä asioita?
"Tiedän kyllä mitä tehdä, mutta mistä löytäisin motivaatiota tehdä ne asiat?"
 
Minä muistutan sinua vuoden jokaisena päivänä siitä, että pienillä päivittäisillä askeleilla voit tehdä isoja muutoksia! 
  • Saat joka päivä lyhyen videon suoraan minulta tai suomalaiseslta huippuammattilaiselta
  • Saat joka päivä motivaatiopotkun, uuden näkökulman, uuden työkalun/menetelmän tai ajatuksen auttaman sinua päivittäisessä arjen kesytyksessä
  • Näet joka päivä suoraan minun arjen kautta, että kaikilla on joskus vaikeaa, mutta oman näköisen elämän tavoittelu on sen arvoista
  • Muistat joka päivä, että yksikin päivittäinen teko, kaikista pieninkin, on askel oikeaan suuntaan. Et siis saa pelkästään lisää motivaatiota vaan myös lisää päättäväisyyttä.
Moi, olen Jouni Korhonen.
Olen päätoiminen liikunta- ja hyvinvointialan kouluttaja, yrittäjä, valmentaja, 3 aktiivisen lapsen isä, aviomies ja yritän pitää vielä omastakin hyvinvoinnista huolen. Tiedän, miten hankalaa on joskus löytää päivittäistä motivaatiota tehdä asioita. Joskus jopa mahdotonta.
 
Tästä huolimatta, suurimman osan ajasta, teen tarvittavat asiat silti. Pienillä päivittäisillä askeleilla.
 
Riippumatta siis tavoitteistasi, voit saada minut joka päivä rohkaisemaan sinua, kulkemaan vierelläsi sekä kertomaan sinulle, kuinka jaksaa ja hallita arjen myllytystä..
 
..tilaamalla Oman Elämäsi Omistaja-podcastin!
 
Klikkaa alta tutustuakseni tarkemmin.
Haluan tietää lisää