LUE: Et uhraa mitään!

Seuraava artikkeli on suora käännös päivittäisestä Oman Elämäsi Omistaja-podcastissa, jossa päivittäisen motivaation lisäksi tuon esille peittelemättä kaikki mahdolliset näkökulmat, työkalut sekä menetelmät, joilla sinä voit menestyä omassa elämässäsi eli saavuttaa pysyvän elämäntapamuutoksen.
Et uhraa mitään.
 
Kun ihminen aloittaa elämäntapamuutoksen tai lähtee oman elämänsä omistajuuden polulle, siihen usein kuuluu se, että me vähennetään tiettyjä toimintamalleja mitä ennen on toistettu. Ympärillä olevat voivat alkaa helposti kyseenalaistamaan, miksi uhraat bileiltoja, et käytä alkoholia tai et katso jokaista suosittua sarjaa ja jaksoa, kun alat muuttamaan entisiä tapojasi.
 
Tuon ajatusmaailman pitää muuttua. Sinä et UHRAA yhtään mitään. Sinä henkilökohtaisesti valitset, että SIJOITAT aikaasi aktiviteetteihin, mitkä antavat sinulle elämässä nyt ja tulevaisuudessa enemmän. Se ei ole uhraamista vaan sijoittamista. Kun sijoitat aikaa parempaan uneen ja ajatusmaailmaan, itsesi kehittämiseen, aktiviisuuteen tai ruokasuunnitteluun (tai mikä ikinä sitten onkaan se sinun juttu), sijoitat koko ajan tulevaisuuteen.
 
Oma esimerkki: en ole juonut kännejä 12 vuoteen, en käy juuri koskaan baarissa, katson vähän televisiota tai mitään suosittuja sarjoja ja silti en ole missään vaiheessa kokenut, että jään jostain paitsi tai uhraan jotain. Olen käyttänyt sen vapautuneen ajan asioihin, jotka vie minua minulle merkityksellisiä asioita kohti. Ja huomaa, sinun ei pidä tehdä mitä minä olen tehnyt. SINUN pitää määrittää mistä asioista luovut ja mitkä ovat sinulle merkityksellisiä. Voi esimerkiksi olla, että sinulla Netflix-sarjan katsominen sohvan syvyyksissä sinulle merkityksellisen henkilön kanssa viinipullon ääressä on juuri se mihin sinun pitää sijoittaa lisää aikaa! Sinä määrität.

 

"Kun olet määrittänyt itselle ne merkitykselliset asiat ja sijoitat aikaa menetelmiin ja juttuihin, mitkä vie sinne suuntaan ja pääset vielä irti siitä ajatuksesta, että uhraisit jotain - tulet saavuttamaan paljon enemmän."
Kun olet määrittänyt itsellesi ne merkitykselliset asiat ja sijoitat aikaa menetelmiin sekä juttuihin, mitkä vievät sinne suuntaan ja pääset vielä irti siitä ajatuksesta, että uhraisit jotain - tulet saavuttamaan paljon enemmän. Paremman talouden, terveyden, kunnon, parisuhteen ja mitä tahansa, mikä on sinulle MERKITYKSELLISTÄ. Voin luvata sen sinulle. Vapautat aikaa sinulle merkityksellisiin asioihin.
 
Tällä ei ole mitään tekemistä super- tuottavuuden kanssa, vaan että me käytämme aikaa niihin asioihin, mitkä ovat meidän elämälle ja hyvinvoinnille tärkeitä. Lupaan sinulle, että nuo asiat paranee pitkällä aikavälillä jos vain suuntaat niihin aikaa.
 
SÄ et uhraa yhtään mitään vaan SIJOITAT sun näköiseen elämään.
 
Pieniä päivittäisiä askeleita.
 
Vääntö jatkuu,
 
Jone
Kaipaatko päivittäistä motivaatiota ja työkaluja sekä menetelmiä menestyäksesi omassa arjessasi:
 
Seuraa minua Instassa:

www.instagram.com/thejounikorhonen

 

Loading...
Kuuntele TFA Perusteet menestykseen-podcastia suosikkisovelluksessasi!
Seuraa TFA;n toimintaa muissa kanavissa!